Studentpresent till henne

Vad man ska ge henne i studentpresent är inte helt enkelt. Det finns ingen riktigt klassisk presenter att ge till studentexamen, liksom en klocka till honom. Smycken är i och för sig en väldigt klassisk present, men det kan också bli fel och mottagaren kan känna sig tvingad att bära det. Bland våra tips hittar ni både typiska och udda förslag på studentpresenter till tjejer. Vissa kanske är helt fel för den som du känner som tar student, men det borde i alla fall finnas något som passar alla.

349kr
Ölprovning

Ölprovning

Äntligen åldern inne för öl. Ge bort chansen att utveckla ölintresset och lära mer en av världens mest populära drycker!

2 995kr
Sort of Black Gold Chrono - Triwa

Sort of Black Gold Chrono

En exklusiv guldklocka från svenska Triwa med mesh-band. Lyxig presentbox som innehåller extra armband i svart läder. Perfekt studentpresent!

490kr
Champagneprovning

Champagneprovning

Perfekt studentpresent till henne. Fira in studenten med en lyxig provning av fina mousserande viner från området Champagne i Frankrike.

179kr
Scratch Map

Scratch map

Utforska världen med en scratch map. För varje land du besökt får du skrapa bort det från den här kartan likt en trisslott. Ett kul sätt att hålla koll på resor.

399kr
Modell för en dag

Modell för en dag

Skäm bort henne med att få vara modell för en dag. Proffsig makeupstyling och fotografering i studiomiljö. Perfekt studentpresent till henne.

895kr
Köra Ferrari

Köra Ferrari/Lamborghini

Har studenten tagit körkort? Uppfyll hans drömmen om att få köra en superbil. Ferrari F430 eller en Lamborghini LP 560-4. 0-100 på 3,7 sekunder.

650kr
Spabehandling

Spabehandling

Skäm bort henne med en spabehandling för att fira prestationen av att ha tagit studenten.

395kr
Vinprovning

Vinprovning

Bli expert på viner! Prova goda viner och lär dig om hur du matchar vin beroende på måltid och mer om de specifika druvorna och härkomsten av olika viner.

670kr
Forsränning

Forsränning

Låt adrenalinet flöda med denna minst sagt fartfyllda upplevelse. Gillar hen äventyr forsränning en succé som studentpresent.

349kr
Fyrhjuling på bana

Fyrhjuling

Åk Fyrhjuling på sveriges häftigaste bana! Både övingsheat och tidsheat ingår och du som köper presenten får följa med och heja från läktaren.

295kr
Pistolskytte

Pistolskytte

Prova Pistolskytte med experter. Klassisk grej man vill ha gjort minst en gång i livet. En studentpresent som inger lite skräckblandad adrenalinfylld förtjusning

545kr
RIB Sightseeing

RIB Sightseeing

En fartfylld båttur i 50 knop. Ett fantastiskt sätt att både få igång adrenalinet ordentligt sammtidigt som man får se skärgården!

445kr
Beach Buggy

Beach Buggy

Nyligen tagit körkort? Att köra Beach Buggy i tuff terräng är en häftig utmaning som är svår även om man haft körkort i många år.

1 226kr
Skärmflygning

Skärmflygning

Ge bort en skärmflygning! Läskigt och stillsamt på samma gång. En lite snällare variant av fallskärmshoppning där man slippar det fria fallet från planet.

1 545kr
Flyboard

Flyboard

Gillar man vattensporter så har man inte kunnat missa flyboard, en häftig uppfinning som låter dig flyga med vattenkraft. Måste upplevas!

2 795kr
Sort of Black Chrono

Sort of Black Chrono

Trendiga märket Triwa har slagit sig samman med danska designern Rasmus Storm, ett samarbete som resulterat i en bästsäljande kollektion.

999kr
Vattenskoter

Vattenskoter

Alltid önskat att få åka vattenskoter? Klockren upplevelse som man bara måste ha gjort någon gång i livet. Lite samma frihetskänsla som att åka motorcykel, men det gör inte lika ont om man ramlar av.

3 485kr
Luftballong

Luftballong För Två

Bjud in dig själv och köp en luftballongs-färd för två. Eller om mottagaren av presenten har en partner så kanske det är en mer romantisk plan, men det bestämmer du!

395kr
Zorbing För Två

Zorbing För Två

Zorbing är resultaten av att någon med en livlig fantasi skapat en väldigt märklig upplevelse. Om inte bilden säger allt så finns en video bakom länken nedan.

450kr
Prova på dykning

Prova Dykning

Inspirera till att skaffa dykarcertifikat med att bjuda honom på att prova dykning med experter och riktig utrustning.

395kr
Whiskyprovning

Whiskyprovning

Vad skiljer Blended, Melt och Lowland? Låt studentpresenten få bli att åka på en whiskyprovning och lära sig mer!

700kr
Privat relaxavdelning

Privat Relaxavdelning

Nu är skolan slut! Dags att slappna av ordentligt innan det blir dags att ta sig an resten av livet! Hyr en relaxavdelning med frukt/förfriskningar.

2 999kr
Privat Helikoptertur

Privat Helikoptertur

Det finns inget häftigare sätt att se stan på än uppifrån. En helikoptertur är ett måste att göra innan man dör, lika bra att göra det på en gång!

Från 100kr
Presentkort Upplevelse

Presentkort - Upplevelse

Vet du inte riktigt vad du ska köpa? Presentkort på en Upplevelse kan inte bli fel. Unika upplevelser höjer verkligen livskvalitén!

Inte hittat den perfekta studentpresenten än?

Tips på några riktigt bra presentbutiker:

Coolstuff Upplevelse som studentpresent Partykungen